ROOIBOS – Grabbin Almost Huggin

U SESSIONS brengt unieke locaties in Utrecht in beeld, door artiesten uit te nodigen om er muziek te maken. Het doel is om iedereen een spotlight te bieden. Enerzijds de geweldige locaties die Utrecht te bieden heeft, en anderzijds de artiesten en video- en audiotechnici.

ROOIBOS (Luuk ten Hoor)

Luuk ten Hoor is in juni 2018 afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Naast dat hij muziek maakt voor theater, deel was van Nkk Nxt en in de Utrechtse bands Roodnoot en Cover Corner zit gaat hij binnenkort muziek uitbrengen onder de naam “ROOIBOS”. Met ROOIBOS gaat hij voor kleine nummers, waarbij verhalende melodieën en meerstemmigheid (niet in deze video) een grote rol speelt. In deze video is het nummer “Grabbin Almost Huggin” te horen, die binnenkort als single van ROOIBOS uitkomt.

Lisa de Bye – Regisseuse

Lisa de Bye is een gedreven producent en regisseur die focust op het vertalen van inspirerende verhalen naar beeld. Na een filmstudie gevolgd te hebben in Denemarken heeft ze fashion films mogen maken voor onder andere VILA en Jack&Jones. Daarnaast maakt Lisa documentaires en films die een andere kijk op een onderwerp weergeven.

Met een achtergrond in transmedia en multimedia biedt ze een vernieuwend perspectief op film. Haar enthousiasme voor inspirerende en vernieuwende films heeft geresulteerd in meerdere documentaires, films en fashion films. Deze zijn vertoond op filmfestivals zoals IDFA. Check haar website voor meer informatie: www.labfilmproductions.com

Op een zaterdagavond kun je haar op twee mogelijke plekken vinden. Al zingend in de kroeg met vrienden of in een filmhuis voor een lekkere culturele wegkijker.

Floris Hagemans – Audio Engineer

Music is just wiggly air, the same air we all live and breathe. Therefore it needs the best care possible. That’s where I like to come in. Together we look for a custom fit solution to suit your needs. With a creative view and a heart for technology I always strive for perfection. Be it in-the-box, or thinking outside of it, no technical challenge is too big. Even if that means getting my hands dirty.

By doing what I love to do, I’m humbled to have worked with some of the most leading artists and internationally acclaimed orchestras in the Benelux. Here you can find my work.

Lees meer op https://www.florishagemans.com/

Sloepdelen.nl

Huur een bootje bij Sloepdelen.nl en vaar zelf door de grachten van Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden. Het huren van een bootje is in nog geen minuut geregeld en voor het varen heb je geen vaarbewijs nodig. Tip: Neem lekker wat hapjes en drankjes mee en geniet van de rust op het water! Meer informatie? Ga naar de website van Sloepdelen of bekijk de Instagram.

We want you!

Word je warm van U SESSIONS, dan zijn we opzoek naar jou.
We zijn structureel op zoek naar film- en geluidstechnici, regisseurs, muzikanten en natuurlijk unieke locaties.

Stuur ons gerust een bericht