Moon Collective – Shapes of Autumn

U SESSIONS brengt unieke locaties in Utrecht in beeld, door artiesten uit te nodigen om er muziek te maken. Het doel is om iedereen een spotlight te bieden. Enerzijds de geweldige locaties die Utrecht te bieden heeft, en anderzijds de artiesten en video- en audiotechnici.

Moon Collective

Moon Collective is een wisselend collectief bestaande uit multi-instrumentalisten en songwriters die samen op ontdekkingstocht zijn door het muziekale landschap. De combinatie van de songwriters Cézanne en Simone creëert een mix van neo-soul, jazz en R&B. In combinatie met de funk, soul, maar ook kleinkunst en gypsy- gitarist Wouter van Dijk ontstaat er een unieke sound. Ze duiken diep in persoonlijke verhalen en onderzoeken manieren om in zwoele harmonie, reizende ritmes en oprechte teksten hun boodschap te delen met de wereld. De vaste kern van Moon Collective bestaat uit Puck Cézanne, Simone Tijdink en Wouter van Dijk.

In de video spelen Doris Altena en Irwan van Wingerden mee op cajon en gitaar.

Joran Fokkenrood – De Regisseur 

Joran Fokkenrood is een 4e jaars filmstudent aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam. Naast zijn studie is Joran sinds 2017 actief als freelance cameraman en editor. In het dagelijks leven staat hij vaak op corporate filmsets waar alles volgens vaste regels en scripts gaat. Naast het corporate werk maakt hij graag tijd vrij voor passie- en kunstprojecten, waar hij zijn creativiteit tot uiting kan laten komen. Zo heeft hij onlangs meegewerkt aan een reeks videoclips voor het debuutalbum van ‘Facing Mountains’, heeft hij een fictiefilm gemaakt over dementerende ouderen en staat hij vol passie te vlammen tijdens diverse 48 hour projects. Jorans kracht zit in sparren en overleggen om gezamenlijk tot een beter eindproduct te komen. Volgens Joran krijg je de mooiste resultaten van samenwerken en ideeën uitwisselen, en dat is zeker terug te zien in deze U SESSION!

Douglas Benzi – Audio Engineer

Douglas Benzi is a Brazilian music producer and audio engineer who has been working with music, movies, series, TV and podcasts for the last 8 years.

With a background in Ethnomusicology and Music Education, moved to the Netherlands in 2018 for his second master degree, in the HKU University.
Currently runs a music studio in Utrecht, producing different music genres, loves pizza, beer and Brazilian music.

Bibliotheek Neude

De Bibliotheek Neude is onze centrale vestiging midden in de stad. Er zijn ruime openingstijden. Je kunt materialen lenen en inleveren, werken, studeren, lezen en naar activiteiten.

Elke dag is de Bibliotheek Neude serviceluw van 9.00 tot 12.00 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur. Verwacht je hulp nodig te hebben bij het zoeken in de collectie of bij gebruik van onze computers en printers, kom dan tussen 12 en 18 uur naar de bibliotheek. Onze medewerkers helpen je graag.

Faciliteiten

 •  Internet-pc
 •  Leestafel
 •  Print- en/of kopieerfaciliteiten
 •  Eetcafé
 •  Expositieruimte
 •  (oefen)computers
 •  WiFi
 •  Café
 •  Internettoegang
 •  Cursus-/vergaderruimte
 •  (individuele) werk-/studieplekken

We want you!

Word je warm van U SESSIONS, dan zijn we opzoek naar jou.
We zijn structureel op zoek naar film- en geluidstechnici, regisseurs, muzikanten en natuurlijk unieke locaties.

Stuur ons gerust een bericht