MISK. – Attention

U SESSIONS brengt unieke locaties in Utrecht in beeld, door artiesten uit te nodigen om er muziek te maken. Het doel is om iedereen een spotlight te bieden. Enerzijds de geweldige locaties die Utrecht te bieden heeft, en anderzijds de artiesten en video- en audiotechnici.

MISK.

MISK. bestaat uit Zoe, Butet en Cynthia en kennen elkaar via het Conservatorium in Utrecht (HKU). Ondanks hun verschillende muzikale achtergronden bleken ze een gezamenlijke liefde te hebben voor guilty pleasures en de oldschool pop/RnB en kwamen ze hierin samen. Zoe en Cynthia speelden al wel eens samen onder de naam ZOIA, maar met Butet was het plaatje pas compleet en werd MISK. gevormd.

Door veelal meerstemmige zang, en het gebruik van een loopstation, beatbox en synthesizer naast hun gitaren, creëren zij een uniek geluid binnen het covercircuit.

De Regisseurs 

Roman en Florian de Rijk schrijven, regisseren en produceren korte fictieve films. In hun samenwerking verenigen de broers hun verschillende achtergronden (Florian cultureel erfgoed en Roman religie en filosofie) en gaan ze op zoek naar de diepere lagen van de werkelijkheid. Verhalen, en daarmee ook films, kunnen ons anders naar de wereld laten kijken. Enkele korte films zijn Verborgen (2014), Blind Man’s Glory (2016), Verknipt (2017) en Gevolg (2019). Momenteel werken Roman & Florian aan een serie videoclips voor het debuutalbum van ‘Facing Mountains’.

Let the music tease your senses

Thijs Nieuwenhuis (Tease Music) studeert sinds 2017 Muziek & Technologie aan de HKU. Sindsdien is zijn liefde voor het vak nog meer gegroeid. Een paar jaar terug speelde hij zelf veel muziek, maar in de loop der jaren kreeg hij steeds meer interesse in het opnemen van muziek en live geluidstechniek bij optredens. 

Door technische kennis en ervaring met een flinke dosis creativiteit te combineren werd er al snel een ervaren geluidstechnicus geboren. Hij is graag achter de mengtafel te vinden, zo mixt hij al lang shows als front of house engineer in EKKO en ook voor o.a. de Utrechtse band FOSS. Ook is hij vaak in de studio aan het werk met opnames, mixage en sound design. Voor Thijs is geen uitdaging te groot. Ready to tease your senses?

Bunk hotels – Utrecht

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy.

We hebben twee monumentale kerken getransformeerd tot ontmoetingsplaatsen voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. Regelmatig organiseren we events in ons restaurant en onze andere gedeelde ruimtes.

Bij BUNK kun je verdwalen in verwondering. Getriggered door kunst, (h)eerlijke voeding en een oprechte glimlach op de gezichten van onze medewerkers. Hier is comfort en luxe voor iedereen beschikbaar. Ook voor degenen zonder diepe zakken. Voel je vrij om je eigenzinnige zelf te zijn en creëer nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen.

We want you!

Word je warm van U SESSIONS, dan zijn we opzoek naar jou.
We zijn structureel op zoek naar film- en geluidstechnici, regisseurs, muzikanten en natuurlijk unieke locaties.

Stuur ons gerust een bericht