De Baron – Zee

U SESSIONS brengt unieke locaties in Utrecht in beeld, door artiesten uit te nodigen om er muziek te maken. Het doel is om iedereen een spotlight te bieden. Enerzijds de geweldige locaties die Utrecht te bieden heeft, en anderzijds de artiesten en video- en audiotechnici.

De Baron

De Baron ontketent een opzwepende muzikale revolutie. Ze versmelten stomende Brass, urban balkan en art rock tot een muur van geluid die je van de polder naar de Sahara blaast.

Valentijnsdag 2020 werd het debuutalbum ‘BenBiri’ uitgebracht, waarmee ook een contract bij BOOM-Agency werd getekend. Tussen 2016 en nu deed De Baron meer dan honderd shows op festivals en zalen in Nederland en Duitsland, van kleine achterzaaltjes tot hoofdpodia, van rollators tot extatische feesten. Bij de Baron gaan show en muziek hand in hand. Dit 7-koppige collectief zorgt voor een rauwe, maar vooral ontwapenende vertoning en dat in je moerstaal.

De Regisseur

“Combining film- and jazz-inspired music with musically-oriented video productions” is the credo of Martijn Hak (1996), born and raised in Boxmeer, NL. In 2020 he finished the bachelors Piano Jazz & Pop at HKU Conservatory in Utrecht and Media & Culture at Utrecht University. Currently he is doing the masters Music Design at HKU and Film & Television Sciences at the UU. As a musician, producer and videographer, Martijn understands how to produce audiovisual content for other musicians in a co-operative way. More of his work can be found on his YouTube channel Manomedia Pictures.

Audiogear gesponsord door Bartjan Risseeuw van Sound&Support

De Nijverheid

De Nijverheid is een culturele vrijhaven in het Werkspoorkwartier in Utrecht met ateliers en creatieve werkplekken voor ruim 50 autonoom kunstenaars, ontwerpers en creatieve makers. We zijn eind 2017 begonnen als een vrijhaven voor de kunsten: een plek waar kunstenaars kunnen maken en exposeren. Een plek waar je niet alleen als maker, maar ook als kunst- en cultuurliefhebber geïnspireerd kunt raken.

De Nijverheid is een stadsoase. Een creatieve vrijhaven, een tijdelijk experiment dat openstaat voor originele ideeën. Bij de Nijverheid vind je als Creatieve Vrijhaven ateliers, een kunstkantine, café met terras, beeldende en podiumkunsten en exposities.

We want you!

Word je warm van U SESSIONS, dan zijn we opzoek naar jou!
We zijn structureel op zoek naar film- en geluidstechnici, regisseurs, muzikanten en natuurlijk unieke locaties.

Stuur ons gerust een bericht